Terug uit de jungle

Het was me het weekje wel. Avontuurlijk, vermoeiend, indrukwekkend, overgetelijk. Gisteravond teruggekomen op Isla, en aangeland in een fraai hotel.  Niet dat zo primitief was, rondvaren en ploeteren door de modder en water in het regenwoud is wat anders dan een luxe rondreis. Het eiland voelt bekend aan, en is een stuk beschaafder dan het binnenland.
Mijn idee om het binnenland in te gaan was juist, ik heb nu een veel beter idee hoe het er werkelijk uitiziet, regenwoud, bevolking, bergen.

De insectenbeten genezen nu al, de stukken huid die ik aan de buitenwereld heb blootgesteld zijn mooi rood.  Naast het hotel een luxe supermarkt gevonden en een prima winkel met snel internet in een airtco ruimte. Hier ga ik het wel uithouden de rest van de week, met boeken, vele films en series op mijn notebook en alvast de mogelijkheid de paar uur video en 600 foto´s te organiseren. De elektronica heeft zich prima gehouden, overal was stroom en opladen van de accu´s  probleemloos.

Morgen meer!

Cayman

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.